skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας.


oeetaklogo

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης είναι το 14ο από τα 16 Περιφερειακά Τμήματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχει πάνω από 3.500 μέλη πτυχιούχους οικονομικών σχολών στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου και η έδρα του βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Κατανοώντας τις ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας του διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος, επιδιώκει να συμβάλλει στην επιμόρφωση των μελών του διοργανώνοντας εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων και ημερίδων με σημαντικότερες τις Εκδηλώσεις Οικονομικής Σκέψης, οι οποίες από το 1997, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, έχουν καθιερωθεί ως θεσμός.

Το Τμήμα συμμετέχει σε προγράμματα (Interreg – Παρατηρητήριο Τουρισμού) και παρεμβαίνει σε θέματα τοπικού, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, συστήνοντας επιτροπές στις οποίες συμμετέχουν μέλη με εξειδικευμένες γνώσεις. Αναλαμβάνει δράσεις για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του κλάδου και είναι αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες οικονομολόγων.

Στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους και άνεργους οικονομολόγους, διοργανώνει δράσεις προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τοπικές επιχειρήσεις. Με ιδιαίτερη επιτυχία λειτουργεί η εφαρμογή Αγορά Εργασίας, που δίνει τη δυνατότατα αναζήτησης αγγελιών και ενημέρωσης για τα διαθέσιμα προγράμματα απασχόλησης, ενώ με τη σειρά τους οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν αγγελίες και να αναζητήσουν βιογραφικά.

Επίσης πραγματοποιεί ετήσιες συναντήσεις με τους πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικών τμημάτων σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν το Οικονομικό Επιμελητήριο, αλλά και να ενημερωθούν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας.

Στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων του Τμήματος υπάρχει αίθουσα σεμιναρίων και διαλέξεων, εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές βιβλιοθήκες στην Ελλάδα με συνολικό αριθμό τίτλων πλέον των 3.500.

Με την ηλεκτρονική έκδοση του «Οικονομολογώντας» παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη να ενημερώνονται για τις δράσεις του, ενώ παράλληλα παρέχει καθημερινή ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του.

Το Τμήμα επιδιώκει τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του μέσω της διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων και της δημιουργίας ομάδων. Με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν θεατρική και φωτογραφική ομάδα, καθώς και αθλητικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου με διακρίσεις στο εργασιακό πρωτάθλημα.

perifereia kritis        perifereia kritis crete

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι μία από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας και διοικητικά διαιρείται σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες, Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου, στις οποίες υπάγονται οι 24 δήμοι της περιφέρειας.
Όλες οι πληροφορίες για την περιφέρεια Κρήτης εδώ: https://www.crete.gov.gr